mutfak cam bölüm için ürünler (1)

9 cm mate kabak

9 cm mate kabak

İlk kez kalebasa kullanımı için – kalebasayı 3/4 oranında maté ile doldurun – sıcak su ekleyin – bir gece bekletin – kalebasayı dikkatlice boşaltarak kalıntıları çıkarın Bu ilk hazırlık, kalebasanızı temizlemenizi ve sonraki kullanımlar için su geçirmez hale getirmenizi sağlar. Sonraki kullanımlar için: – kalebasanızı maté ile doldurun (3/4 oranında) – kalebasayı elinizin üzerine koyarak ters çevirin, bu şekilde toz avuç içinizde kalacaktır – ardından kalebasayı eğin, böylece yapraklar bir tarafa yoğunlaşsın – kalebasanın çukuruna biraz soğuk su dökün, böylece yapraklar ıslansın – bombillayı kalebasanın "boş" kısmına yerleştirin, maté tarafına değil – çukur kısma kaynar su (90°) dökün Referans:ACC18099